Kokemuksia Sortterista

Kirjoittajalta SummarumRahoitus.fi

Julkaistu 8.8.2019

Bye Bye Korot – tuttu mainossävelmä, johon lähes jokainen on törmännyt viime kuukausien aikana joko TV:ssä tai radiossa. Sortter avasi lainavertailupalvelun keväällä 2019 ja on mainostanut sen jälkeen hyvin aktiivisesti. Lainavertailusivuja on monia muitakin ja kilpailu käy kovana, joten näkyvä markkinointi Sortterilta on täysin ymmärrettävää. Tutkimme, mitä Sortterista kirjoitetaan ja minkälaisia kokemuksia sen asiakkailla on palvelun käytöstä. 

Sortter Facebookissa

Sortterilla on tällä hetkellä Facebookissa yli 3700 seuraajaa, kun pidempään lainavertailua tehneillä Zmartalla on noin 1000, Lendolla noin 300 ja Rahalaitoksella alle 100. Jotain Sortterin täytyy tehdä oikein – syvennytään siihen, mitä Sortterista on sanottu Facebookissa:

”Nuorekas ja toimiva juttu”

”Yksinkertaisen nopea väylä kilpailuttaa lainat” 

”Todella selkeä ja helppo käyttää myös puhelimella!”

”Selkeän helppoa vertailla eri toimijoiden lainatarjouksia. Vahva suositus.”

”Mielenkiintoinen sivusto, hyvät blogit ja silmiä avaava vertailuslider.”

Facebook-arvioiden perusteella Sortterin asiakkaat vaikuttavat hyvinkin tyytyväisiltä palveluun. 

Sortter Googlessa

Helppo ja nopea käyttää. Sivusto selkeä ja toimi myös hyvin puhelimella. Luotettava ja ehdottomasti kokeilunarvoinen. Paljon hyviä tarjouksia!”

”Ei mennyt todellakaan kauaa täyttää tiedot ja lainatarjousehdotelmat tuli välittömästi sähköpostiin!”

”Vaikea uskoa näitä arvosteluja aidoiksi. Järjetön pikavippigeneraattori, joka tarjoaa lainoja lähinnä koronkiskonta hinnoilla. Älä sorru!”

Helppokäyttöinen”

Selkeä, helppokäyttöinen ja hyödyllinen palvelu! Suosittelen!”

Googlessa annettujen arvostelun pohjalta linja näyttää hyvin samalta Facebookin kanssa – pääosin kommentit ovat positiivisia ja Googlessa annettujen arvostelujen keskiarvo on 4,2/5. Yksi negatiivinen kommenttikin mahtui mukaan, jossa kritisoitiin lainojen hintoja. Tämä kuulunee asiaan, sillä pettymyksen tunne voi syntyä helposti, mikäli se paras mahdollinen lainatarjous ei osunutkaan omalle kohdalle. 

Sortterista annetut arvostelut näyttävät olevan hyviä ja palvelu tuntuu ajavansa asian etenkin helppokäyttöisyyden ja vertailun yksinkertaisuuden vuoksi. Myös palvelun käyttöön puhelimella on ilmeisimmin panostettu.