• Lainaa 100 – 60 000 euroa
  • Edullinen korko alk 4,5%
  • Nopea ja turvallinen

Tässä sinulle parhaiten sopivat luotot
Takaisin
Askel 1
Askel 2
Askel 3
Askel 4
Askel 5
Askel 6

Mikä on lainan tarpeesi?
Laina-aika

Etsitään edullisinta luottoa ...

Lainaa ansiosidonnaisella? Näin se onnistuu

Etsitkö lainaa ansiosidonnaisella? Et ole yksin – ansiosidonnaisella päivärahalla elävät henkilöt voivat tarvita lainaa siinä missä muutkin kuluttajat. Joskus lainan tarve on jopa akuutimpi kuin palkansaajilla.

Monet luulevat, että netistä ei voi saada lainaa, jos on ansiosidonnaisella. Tämä on väärin – lainaa voi hakea näppärästi netistä täysin ilman vakuuksia myös ansiosidonnaisella päivärahalla.

 

Kuukausittain käteen jäävä rahasumma ratkaisee

Kun haet lainaa netistä ja saat ansiosidonnaista päivärahaa, lainan saamisen ratkaisee pitkälti se, miten paljon sinulle jää käteen ansiosidonnaisesta pakollisten menojen jälkeen.

Voit laskea kuukaudessa käteen jäävän summan miinustamalla verojen jälkeisistä tuloista ainakin nämä kulut:

  • Asunnon lainanlyhennys tai vuokra
  • Sähkö- ja vesilasku
  • Puhelin- ja nettiliittymän kuukausimaksu
  • Kuukauden ruokakulut

Luotonantajat miettivät pitkälti näitä kuluja, kun he tekevät päätöstä siitä, voiko asiakkaalle myöntää lainaa.

Lainan saaminen on täysin mahdollista myös ansiosidonnaisella. Jos haet esimerkiksi 2500 euron lainaa ja sen kuukausierä on 140 euroa, myös ansiosidonnaisella kykenee tällaiseen lainanlyhennykseen melko mutkattomasti, erityisesti jos hakijalla ei ole muita avoimia lainoja lyhennettävänä.

Muista, että pitkä maksuaika tarkoittaa suurempia kuluja

Pieni kuukausierä on aina houkutteleva tekijä lainaa hakiessa, mutta kannattaa pitää mielessä että mitä pidempi laina-aikasi on, sitä pidempään laina myös kerryttää korkoa ja muita kuluja.

Onkin erityisen tärkeää löytää sellainen laina, minkä kuukausierän kanssa pärjäät, mutta minkä kanssa laina myös lyhenee nopeasti. Nyrkkisääntönä voidaankin todeta, että lainaa kannattaa kulujen kannalta lyhentää niin nopeasti kuin vain mahdollista – poikkeuksena tietenkin äärimmäisen matalakorkoiset lainat, kuten asuntolainat ja tarjousluontoiset nollakorkolainat.

 

Perinteiset pankit suhtautuvat nihkeästi työttömiin lainanhakijoihin

Perinteiset kivijalkapankit kuten Nordea, S-Pankki ja Osuuspankki eivät suhtaudu kovinkaan innokkaasti työttömiin lainanhakijoihin.

Tämä johtuu pitkälti siitä, että näiden pankkien kulutusluottojen korot ovat äärimmäisen alhaiset, eivätkä niiden tuotot kata työttömän lainanhakijan mukanaan tuomaa riskiä kokonaisuudessaan.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö voisi yrittää hakea ensin lainaa esimerkiksi omasta pankistasi. Se on vain yleensä työn takana, ja lainapäätös työttömälle on yleensä kielteinen.

Pankkien nihkeästä suhtautumisesta työttömiin lainanhakijoihin uutisoi myös Yle jokunen vuosi takaperin.

 

Näin haet lainaa ansiosidonnaisella Summarum Rahoituksen kautta

Summarum Rahoituksen kautta lainan löytäminen ja hakeminen on helppoa.

Teemme yhteistyötä yli 15 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, ja palvelumme kautta voikin hakea lainaa aina sadoista euroista jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti.

Lainat ovat aina täysin vakuudettomia, eli et joudu asettamaan vakuudeksi esimerkiksi asuntoasi tai autoasti lainaa varten.

Ilmaisen palvelumme kautta voit saada lainaa myös ansiosidonnaisella

Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista, eikä kilpailutushakemuksen täyttäminen velvoita sinua vielä hakemaan lainaa. Vasta, kun olet tarkastellut palvelumme kautta kertyneitä esihyväksyttyjä lainatarjouksia, voit valita halutessasi jonkin lainan jonka hakemuksen viimeistellä. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit jättää asian sikseen.

Täytä hakemus vaikka heti tämän sivun yläreunassa – se vie vain pari minuuttia, ja sen avulla voit saada lainatarjouksia myös ansiosidonnaisella päivärahalla eläessäsi.