Jatka lainahakemusta

Tällä sivulla voit jatkaa aiemmin kesken jättämääsi hakemusta. Kun olet täyttänyt sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja henkilötunnuksen, lähetämme sinulle vahvistuskoodin jolla saat ladattua lomakkeelle aiemmin täyttämäsi tiedot.

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika? vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Näin se toimii

    

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuksen tekeminen vie vain 3 minuuttia. Lainojen kilpailuttamiseen tarvitsemme perustietosi, ja kartoitamme tulotasosi.

    

   2. Katso lainatarjoukset

   Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi lainatarjoukset niiltä luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa.

    

   3. Nosta rahat tilillesi

   Kun olen tarkastellut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä itsellesi sopivimman ja nostaa lainan. Toisaalta jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit jättää lainan nostamatta – lainojen kilpailuttaminen ei ole sitovaa.