Lainaa pankista

Pankit tarjoavat yleensä halvempaa lainaa kuin netissä toimivat rahoitusyritykset. Summarum Rahoituksen avulla kilpailutat helposti pankit ja muut rahoitusyritykset. Täytä lomake ja hae lainaa pankista helposti ilman turhaa paperisotaa tai liitteitä.

Täytä hakemuslomake ja katso millä korolla voit saada lainaa heti netistä ilman paperisotaa. Hakemus vie alle 3 minuuttia. 

 

euroa
500 € 60 000 €
vuotta
1 vuosi 15 vuotta
Arvio laskettu 9,9 %:n nimelliskorolla.
Saat tähän sähköpostiosoitteeseen lainatarjoukset.
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai maakoodia. Esimerkki: 0401234567
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.
Syötä etunimesi.
Syötä sukunimesi.
Lukkoikoni Luotonantajat tarvitsevat tiedon luottopäätöstä varten.
Valitse tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.

 

 

 

 

 

Vaihtoehtoisesti lue oppaamme ja selvitä, miten haet lainaa pankista ja saat parhaan tarjouksen.

 

Tästä syystä pankkilaina on halvempaa kuin useimmat nettilainat

Perinteiset pankit, kuten Danske Bank, Nordea, OP ja S-Pankki, tarjoavat lähes poikkeuksetta edullisempaa lainaa kuin netissä toimivat uuden sukupolven rahoitusyritykset.

Kivijalkapankkien tunnetuimpia haastajia Suomessa ovat kansainväliset toimijat, kuten Bigbank, Bank Norwegian ja Santander, sekä kotimaiset yritykset Ferratum ja DFC Nordic.

Mikä on se suuri ero kivijalkapankkien ja muiden lainayritysten välillä? Miksi Danske Bank ja OP tarjoavat vuodesta toiseen edullisempia luottoja kuin kilpailijansa netissä?

Syitä saattaa olla monia, mutta pääasiallinen selitys on varsin yksinkertainen: Kivijalkapankit ovat nettipalveluita varovaisempia myöntämään lainaa. Hakijoiden tulotaso ja luotettavuus arvioidaan tarkasti. Tästä syystä pankkilainojen riskitaso on matala, ja luotoista voidaan periä johdonmukaisesti myös matalampaa korkoa.

Toki myös netin kulutusluottosivustot valikoivat asiakkaitaan, eikä aivan kuka tahansa saa lainaa. Kaikki luotettavat nettilainat tarkistavat hakijoiden tulotason ja luottotiedot. Kuitenkin lainan myöntämisen ehdot ovat yleensä netissä pankkeja höllemmät, ja korkotaso vastaavasti kalliimpi.

 

Vakuudellinen pankkilaina on halvin kulutusluotto

Asuntolainoja lukuun ottamatta halvimpia pankkilainoja ovat vakuudelliset kulutusluotot. Vakuudeksi kelpaa yleensä asunto-omaisuus, joskus myös arvopaperit. Monilla ihmisillä ei ole ikävä kyllä mahdollisuutta hakea vakuudellista luottoa, sillä heillä ei ole sopivaa omaisuutta tai se on jo valmiiksi kiinnitetty asuntoluottoon.

Jos vakuuksia kuitenkin löytyy, kannattaa tilaisuutta hyödyntää ja hakea lainansa vakuudellisena. Vakuudellisen lainan korko on aina matalampi kuin vakuudettoman.

 

Halvin vakuudellinen laina pankista

Taloustaito vertailee monta kertaa vuodessa vakuudellisten kulutusluottojen hinnat. Viimeisimmän vertailun mukaan seuraavat kolme pankkia myöntävät tällä hetkellä halvinta vakuudellista lainaa:

  1. Aktia 3,59 %
  2. Helsingin OP 5,20 %
  3. Nooa Säästöpankki 5,36 %

Vertailtava laina on 10 000 euron kulutusluotto, jonka maksuaika on kolme vuotta. Prosenttiluku kuvastaa lainan todellista vuosikorkoa, johon on laskettu mukaan marginaali, viitekorko ja lisäkulut. (Kulutusluotoissa käytetyt euribor-viitekorot tosin ovat tällä hetkellä nollassa prosentissa.)

Vertailun perusteella voi todeta, että vakuudellista kulutusluottoa haettaessa reilun viiden prosentin vuosikorko on kohtuullinen odotus, ja alimmillaan korko voi jopa painua alle neljän prosentin.

 

Mitä tehdä, jos pankki ei myönnä lainaa?

On tilanteita, joissa pankki ei myönnä kulutusluottoa. Tällöin vaihtoehtoja jää kuitenkin muutama:

Visa- ja MasterCard-luottokortit ovat yleensä kohtuullisen hyvä vaihtoehto pienten ostosten rahoittamiseen.

Netissä tarjottavat tililuotot ovat sen sijaan usein ylihintaisia. Tililuoton vuosikorko voi olla kymmenenkin kertaa suurempi kuin perinteisen luottokortin.

Pankkien ulkopuoliset vakuudettomat kulutusluotot voivat joissakin tilanteissa olla erinomainen rahoitusratkaisu. Hyvänä puolena niitä myönnetään helpommin perustein kuin pankkilainaa.

Ikävä kyllä osa nettilainoista on erittäin kalliita. Etenkin isommat netin kulutusluotot ovat kuitenkin usein koroltaan kohtuullisia.

Mitä pienemmästä vipistä on kyse, sitä suuremmaksi suhteelliset kulut nousevat ja sitä kannattamattomammaksi lainan ottaminen käy.

 

Summarum Rahoitus auttaa löytämään parhaan lainan

Summarum Rahoitus auttaa kuluttajia löytämään parhaan lainan. Palvelun ideana on kilpailuttaa kuluttajan lainahakemus usealla pankilla ja muulla lainayrityksellä.

Lainahakemus kierrätetään luotettavaksi todettujen yhteistyökumppanien kautta, ja kuluttajalle toimitetaan parhaat lainatarjoukset.

Summarum Rahoitus on helppo tapa kilpailuttaa vakuudeton kulutusluottonsa. Sen sijaan vakuudellisten pankkilainojen kilpailuttamiseen se ei sovellu.

Suommarum Rahoituksen käyttäminen on kuluttajalle ilmaista. Lainan kilpailuttaminen ei myöskään sido hakijaa ottamaan vastaan lainatarjouksia.

 

Summarum Rahoitus on luotettava

  • Summarum Rahoitus on kotimainen palvelu, jonka kautta saat tarjouksia vain Finanssivalvonnan rekisteröimiltä rahoitusyrityksiltä.
  • Kaikki palvelun kautta välitetyt lainat on hinnoiteltu lain mukaisesti ja korkokattoa noudattaen.
  • Summarum Rahoitus käyttää asiakkaan tietojen siirtämiseen aina salattua yhteyttä.