Mistä lainaa velkojen maksuun? Näin yhdistät minkäkokoiset velat tahansa

Kirjoittajalta SummarumRahoitus.fi

Julkaistu 27.1.2018

Suomen Pankki uutisoi hiljattain, että suomalaiset ottavat vuosi vuodelta enemmän erilaisia pienlainoja ja kulutusluottoja.

Näiden mukana tulee usein erilaisia ongelmia: varsinkin, jos lainoja on useampi kappale ja velkojia täten enemmän kuin yksi taho, postiluukusta kolahtelevien laskujen hoitaminen voi kehkeytyä liian vaikeaksi.

 

Täytä hakemuslomake ja katso millä korolla voit saada lainaa heti netistä ilman paperisotaa. Hakemus vie alle 3 minuuttia, eikä sido sinua mihinkään. 

 

euroa
500 € 60 000 €
vuotta
1 vuosi 15 vuotta
Arvio laskettu 9,9 %:n nimelliskorolla.
Saat tähän sähköpostiosoitteeseen lainatarjoukset.
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai maakoodia. Esimerkki: 0401234567
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.
Syötä etunimesi.
Syötä sukunimesi.
Lukkoikoni Luotonantajat tarvitsevat tiedon luottopäätöstä varten.
Valitse tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.

 

 

 

 

 

Näin voit yhdistää velat yhdeksi yhdistelylainaksi

 1. Siirry palvelumme etusivulle ja valitse tarvitsemasi lainasumma
 2. Valitse alustavasti sinulle sopiva laina-aika
  • Mitä pidempi laina-aika on, sitä pienempi on kuukausierä
 3. Täytä lainahakemus
  • Kun täytät hakemuksen Summarum Rahoitus -palvelussa, lainahakemuksesi käsittelee yli 15 yhteistyökumppaniamme. Teemme yhteistyötä vain korkokattolakia noudattavien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa
  • Kysymme lainahakemuksessa ainoastaan luotonannon kannalta välttämättömiä tietoja
 4. Tarkastele sähköpostiisi saapuvia esihyväksyttyjä lainatarjouksia
  • Lainatarjouksista löytyy aina selkeästi lainan kuukausierä, maksuaika ja korko
 5. Jos löydät sopivan lainan, voit viimeistellä hakemuksen ja nostaa rahat tilillesi!
  • Jos et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, voit jättää hakemukset viimeistelemättä – Summarum Rahoitus -kilpailutuspalvelun käyttö ei velvoita sinua mihinkään

 

Yhdistelylainalla säästää parhaimmillaan jopa tuhansia euroja

Yhdistelylainan hyödyt ovat selvät: kun monta pientä luottoa sivukuluineen niputetaan yhdeksi lainaksi, päästään samalla eroon sekä pienten luottojen hurjista vippikoroista että niiden mukana tulevista sivukuluista, kuten tilinhoitopalkkioista, laskutuslisistä, vuosimaksuista ja niin edelleen.

Yhdistelylainan toinen etu on, että se on yleensä selvästi edullisempi kuin pienet pikaluotot – siinä missä pikavippien ja muiden pikaluottojen korot voivat olla jopa satoja prosentteja vuodessa, suurienkin yhdistelylainojen korko pysyy yleensä maltillisena – yleensä moninkertaisesti matalampana.

Jos sinulla on velkoja jotka haluat yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi, suosittelemme kokeilemaan lainojenkilpailutuspalveluamme. Hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia, mutta sen avulla voit saada järjesteltyä henkilökohtaisen taloutesi kokonaan uudelleen tasapainoisemmalle pohjalle.

Palvelumme avulla voit kilpailuttaa lainat aina pienistä summista jopa 50 tuhanteen euroon asti. Maksuaikaa voit saada halutessasi jopa 15 vuotta.

 

Yhdistelylainan vaatimukset: kuka voi saada lainaa velkojen maksuun?

Kun haet lainaa velkojen maksuun, tarjouksien lukumäärä riippuu siitä, millainen takaisinmaksukyky sinulla on. Tämän lisäksi luotonantajilla on muutama perusvaatimus yhdistelylainalle:

 • Väh. 18v, yleensä 20v ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Vakituinen osoite Suomessa

Jos täytät nämä perusvaatimukset, saamasi lainan kokoluokka ja korkotaso riippuu täysin siitä, millaiset valmiudet sinulla on maksaa laina kokonaisuudessaan takaisin.

Takaisinmaksukykyyn vaikuttaa muutama seikka, mutta tärkein on tietenkin kuukausittain käteen jäävä rahasumma. Jos haet 20 000 euron lainaa ja lainan kuukausierä on 500 euroa, olisi hyvä että sinulle jäisi pakollisten menojen ja laskujen jälkeen käteen vielä ainakin 800-1 000 euroa – näin pystyt maksamaan realistisesti joka kuukausi myös 500 euron lyhennyserän lainallesi.

Tarkkaa lukemaa käteen jäävän summan kokoluokasta on mahdoton saada, niinpä vastauksia saa ainoastaan kilpailutushakemuksen kautta. Voit täyttää hakemuksen näppärästi ja nopeasti täällä. Muistathan, että hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään: voit halutessasi vain tarkistaa, minkälaista yhdistelylainaa voisit eri luotonantajilta saada. Jos olet tyytyväinen tarjontaan, voit nostaa jonkin yhdistelylainoista tilillesi ja lyhentää pienet luottosi pois vaikka saman tien.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista, ja hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia. Mikset kokeilisi vaikka heti?