Lainaa pienellä korolla: näin löydät edullisimman lainan

Kirjoittajalta SummarumRahoitus.fi

Julkaistu 31.3.2018

Kun kuluttajat etsivät lainaa netistä, tärkeimmäksi kriteeriksi listataan yleensä lainan korko. Vaikka monia houkuttaa myös pieni kuukausierä, tärkeämpää on löytää laina, jossa on mahdollisimman pieni kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko.

Lainaa voi nykyään löytää myös kätevästi netistä yllättävän pienellä korolla. Perinteisten kivijalkapankkien rinnalle on noussut viime vuosien aikana uusia kilpailijoita, jotka tarjoavat luottoa käytännössä samoilla hinnoilla kuin vuosikymmeniä Suomessa toimineet pankit!

Teemme yhteistyötä yli 20 rahoituslaitoksen ja pankin kanssa. Kun kilpailutat hakemuksen kauttamme, saat erittäin kilpailukykyisiä lainatarjouksia pienellä korolla. Voitkin valita yleensä useammasta tarjouksesta parhaan! Voit täyttää hakemuksen vaikka heti:

 

euroa
500 € 60 000 €
vuotta
1 vuosi 15 vuotta
Arvio laskettu 9,9 %:n nimelliskorolla.
Saat tähän sähköpostiosoitteeseen lainatarjoukset.
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai maakoodia. Esimerkki: 0401234567
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.
Syötä etunimesi.
Syötä sukunimesi.
Lukkoikoni Luotonantajat tarvitsevat tiedon luottopäätöstä varten.
Valitse tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.

 

 

 

 

 

Näin löydät lainaa pienellä korolla 3 minuutissa

Summarum Rahoituksen käyttäminen on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta sinun ei tarvitsisi painia nihkeiden hakemuslomakkeiden kanssa yhtään sen enempää, kuin on pakko.

Huomioithan, että palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä kilpailutushakemuksen täyttäminen velvoita sinua hakemaan lainaa! Palvelun kautta saat sähköpostiisi selkeitä lainatarjouksia tarkkoine korkotietoineen, ja voit sen jälkeen vielä harkita, haluatko viimeistellä jonkun esihyväksytyistä lainatarjouksista.

1. Täytä hakemuslomake

Aloita lainojen kilpailuttaminen täyttämällä kilpailutushakemus sivun yläreunasta. Kysymme hakemuslomakkeessa luotonannon kannalta välttämättömät tiedot, kuten yhteystietosi, tulo- sekä menoarviosi ja nykyisen velkatasosi.

Summarumrahoitus.fi on suojattu pankkimaisella SSL-salauksella, niinpä syöttämäsi tiedot eivät koskaan päädy vääriin käsiin. Tunnistat SSL-suojatun sivuston osoitepalkin vihreästä lukosta ja osoitteen https://-alusta.

2. Vertaile esihyväksyttyjä lainatarjouksia

Kun olet lähettänyt kilpailutushakemuksen, välitämme hakemuksen tiedot yhteistyökumppaneillemme. He tekevät alustavan päätöksen syöttämiesi tietojen perusteella. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi listan lainoista, joita eri luotonantajat voivat sinulle tarjota.

Tarkastele erityisesti lainan todellista vuosikorkoa ja kuukausierää. Vuosikorko kertoo lainan hintatasosta, kuukausierä taas on tärkeä mittari sen kannalta, miten hyvin lainan lyhennyserät sopivat kuukausittaisten menojesi päälle.

3. Valitse mieluisin laina ja nosta rahat tilillesi

Kun olet tarkastellut lainatarjouksia ja löytänyt niistä sopivimman, voit siirtyä luotonantajan sivustolle ja viimeistellä hakemuksen. Siirry luotonantajan sivuille sähköpostissa olevan linkin kautta.

Tunnistaudu luotonantajan palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Esikatsele vielä lainatarjousta ja syöttämiäsi tietoja, tarkastele lainasopimusta ja viimeistele hakemus.

Tämän jälkeen rahat tilitetään sinulle yleensä välittömästi! Rahojen siirtymisessä kestää parista minuutista pariin arkipäivään, riippuen tietenkin siitä, onko luotonantajalla käytössä saman pankin tiliä kuin mille haluat rahat saada.

 

Korko ratkaisee, miten paljon maksat lainastasi kuluja

Lainan todellinen vuosikorko on ainoa mittari, mitä kannattaa tarkastella kun vertailee esihyväksyttyjä lainatarjouksia.

Jotkin luotonantajat koittavat johtaa kuluttajia harhaan erilaisilla mainoslauseilla, kuten ”ilman nostokuluja” tai ”lyhennysvapaat kuukaudet”. Näitä ei kannata kuunnella – vaikka esimerkiksi joustoluottotilin nostokulut leikattaisiinkin kokonaan pois, lainan korko voi silti olla satoja prosentteja vuodessa.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on kaiken kattava lukema, joka pitää sisällään kaikki kulut aina nimelliskorosta nostokuluihin, kuukausimaksuihin ja muihin sivukuluihin.

Luotonantajien tulee ilmoittaa todellinen vuosikorko sivuillaan. Jos se on ilmoitettu harhaanjohtavasti, hälytyskellojen pitäisi soida.

Summarum Rahoituksen kautta saat aina Suomen korkokattolakia noudattavien luotonantajien lainatarjouksia, joista selviää aina lainan kulut ja korot selkeällä suomen kielellä ilman harhaanjohtavia korulauseita.