Kulutusluoton korko 2019 – tälläisella korolla voit saada vakuudetonta lainaa netistä

Kirjoittajalta SummarumRahoitus.fi

Julkaistu 3.3.2019

Kulutusluotolla rahoitetaan usein erilaisia arkisia – niin pienempiä kuin suurempiakin – hankintoja, ja kulutusluoton korko näyttelee luonnollisesti isoa osaa lainatuotteen valinnassa.

Kulut voivat olla helposti moninkertaisia eri kulutusluottojen välillä, vaikka lainat olisivat muuten samankaltaisia, esimerkiksi saman takaisinmaksuajan kulutusluottoja. Usein lainojen luotonantokriteereissäkään ei ole suuria eroja – toiset luotonantajat vain veloittavat luotosta suurempaa korkoa kuin toiset.

Tämän takia on tärkeää löytää kulutusluotto, jonka korko on mahdollisimman pieni.

 

Täytä hakemus, ja katso millä korolla voit juuri nyt saada lainaa. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

Ladataan lomaketta..

 

 

 

 

Kulutusluottojen koroissa on suuria eroja

Kulutusluottoja on fiksuinta vertailla kuluttajasuojalain mukaisen todellisen vuosikoron perusteella. Lainanmyöntäjien on lain mukaan pakko näyttää sivuillaan lainan todellinen vuosikorko. Se lasketaan aina samalla tavalla riippumatta siitä, koostuvatko lainan todelliset kulut perinteisestä nimelliskorosta vai esimerkiksi tilinavausmaksusta, nostokulusta, tilinhoitomaksuista tai muista sivukuluista.

 

Näin löydät edullisen kulutusluoton ilman päänvaivaa

Summarum Rahoitus on suomalainen, 100 % ilmainen palvelu jonka kautta voit hakea edullista kulutusluottoa luotettavasti ja nopeasti.

Teemme yhteistyötä yli 15 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa – täyttämällä kilpailutushakemuksen sivun yläreunassa hakemuksesi esikäsitteleekin näistä jokainen ilman sen kummempaa byrokratiaa.

Palvelun käyttö on hyvin yksinkertaista: täytä vain hakemus sivun yläreunassa, niin saat sähköpostiisi esihyväksyttyjä lainatarjouksia niiltä luotonantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit tämän jälkeen tarkastella lainatarjouksia, ja valita kulutusluotoista sen kaikista parhaan. Jos et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, sinun ei ole pakko hakea yhtäkään tarjotuista lainoista.

Jos löydät sopivan lainan, voit kirjautua verkkopankkitunnuksillasi luotonantajan palveluun ja viimeistellä hakemuksen. Hyväksytty laina tilitetään tilillesi välittömästi. Rahojen siirtonopeus riippuu luotonantajasta ja pankistasi.

Summarum Rahoitus on ilmainen palvelu, eikä hakemuksen täyttäminen velvoita sinua mihinkään. Kilpailutushakemuksen täyttämiseen ei vaadita verkkopankkitunnuksia.

Täytä siis hakemus sivun yläreunassa vaikka heti – se vie vain pari minuuttia ja voi säästää sinulta satoja, tai jopa tuhansia euroja.