• Lainaa 100 – 60 000 euroa
  • Edullinen korko alk 4,5%
  • Nopea ja turvallinen

Tässä sinulle parhaiten sopivat luotot
Takaisin
Askel 1
Askel 2
Askel 3
Askel 4
Askel 5
Askel 6

Mikä on lainan tarpeesi?
Laina-aika

Etsitään edullisinta luottoa ...

Kulutusluoton korko 2019 – tälläisella korolla voit saada vakuudetonta lainaa netistä

Kulutusluotolla rahoitetaan usein erilaisia arkisia – niin pienempiä kuin suurempiakin – hankintoja, ja kulutusluoton korko näyttelee luonnollisesti isoa osaa lainatuotteen valinnassa.

Kulut voivat olla helposti moninkertaisia eri kulutusluottojen välillä, vaikka lainat olisivat muuten samankaltaisia, esimerkiksi saman takaisinmaksuajan kulutusluottoja. Usein lainojen luotonantokriteereissäkään ei ole suuria eroja – toiset luotonantajat vain veloittavat luotosta suurempaa korkoa kuin toiset.

Tämän takia on tärkeää löytää kulutusluotto, jonka korko on mahdollisimman pieni.

 

Kulutusluottojen koroissa on suuria eroja

Kulutusluottoja on fiksuinta vertailla kuluttajasuojalain mukaisen todellisen vuosikoron perusteella. Lainanmyöntäjien on lain mukaan pakko näyttää sivuillaan lainan todellinen vuosikorko. Se lasketaan aina samalla tavalla riippumatta siitä, koostuvatko lainan todelliset kulut perinteisestä nimelliskorosta vai esimerkiksi tilinavausmaksusta, nostokulusta, tilinhoitomaksuista tai muista sivukuluista.

Näet alla olevista taulukoista viisi edullisinta kulutusluottoa sekä pankkien että muiden luotonantajien kategorioissa.

 

Viisi matalinta kulutusluoton korkoa – pankit

Pankkien tarjoamien vakuudettomien kulutusluottojen korot ovat tällä hetkellä noin kymmenen prosentin paikkeilla.

Pankkien kulutusluottoja on yleensä vaikeampi saada kuin muiden luotonantajien lainoja, niinpä ne ovat yleensä myös edullisempia. Edullisen kulutusluoton vaatimuksena onkin yleensä tasaiset tulot, lisäksi muut avoimena olevat lainat voivat hankaloittaa lainan saamista.

Nettisivuilla ilmoitettujen hinnastojen perusteella edullisinta kulutusluottoa koron perusteella tarjoaa tällä hetkellä Aktia.

Taulukko – Viisi edullisinta kulutusluottoa todellisen vuosikoron perusteella

Viisi matalinta kulutusluoton korkoa – muut luotonantajat

Edullista kulutusluottoa on tarjolla myös perinteisten kivijalkapankkien ulkopuolelta. Esimerkiksi netissä toimivat norjalaispankit Komplett Bank ja Bank Norwegian tarjoavat lainaa parhaimmillaan jopa pankkien lainojen kanssa kilpailevilla koroilla.

Viisi edullisinta kulutusluottoa korkojen perusteella 2019 muut luotonantajat

 

Näin löydät edullisen kulutusluoton ilman päänvaivaa

Summarum Rahoitus on suomalainen, 100 % ilmainen palvelu jonka kautta voit hakea edullista kulutusluottoa luotettavasti ja nopeasti.

Teemme yhteistyötä yli 15 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa – täyttämällä kilpailutushakemuksen sivun yläreunassa hakemuksesi esikäsitteleekin näistä jokainen ilman sen kummempaa byrokratiaa.

Palvelun käyttö on hyvin yksinkertaista: täytä vain hakemus sivun yläreunassa, niin saat sähköpostiisi esihyväksyttyjä lainatarjouksia niiltä luotonantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit tämän jälkeen tarkastella lainatarjouksia, ja valita kulutusluotoista sen kaikista parhaan. Jos et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, sinun ei ole pakko hakea yhtäkään tarjotuista lainoista.

Jos löydät sopivan lainan, voit kirjautua verkkopankkitunnuksillasi luotonantajan palveluun ja viimeistellä hakemuksen. Hyväksytty laina tilitetään tilillesi välittömästi. Rahojen siirtonopeus riippuu luotonantajasta ja pankistasi.

Summarum Rahoitus on ilmainen palvelu, eikä hakemuksen täyttäminen velvoita sinua mihinkään. Kilpailutushakemuksen täyttämiseen ei vaadita verkkopankkitunnuksia.

Täytä siis hakemus sivun yläreunassa vaikka heti – se vie vain pari minuuttia ja voi säästää sinulta satoja, tai jopa tuhansia euroja.

 

Missä kulutusluotossa on kaikista suurin vuosikorko?

Vaikka netissä on tarjolla nykyään paljon erilaisia edullisia kulutusluottoja, valitettavasti markkinoilla on yhä myös huonoja, kalliita kulutusluottoja. Usein nämä kalliit kulutusluotot ovat käytännössä perinteisiä pikavippejä, jotka on vain brändätty uudelleen.

Kolme kulutusluottoa nousee koroissa ylitse muiden: Vivuksen, Ferratumin ja Suomilimiitin lainat. Vivus on näistä ylivoimainen ykkönen: sen lainan todellinen vuosikorko on täysin käsittämättömät 739 prosenttia. Vivuksen puolustukseksi on kuitenkin todettava, että uusien asiakkaiden ensilaina on koroton ja kuluton 30 vuorokauden maksuajalla.

  1. Vivus: 739 %
  2. Suomilimiitti: 168 %
  3. Ferratum: 164 %

Suosittelemmekin, että haet lainaa kilpailutushakemuksemme kautta. Teemme yhteistyötä vain Suomen korkokattolakia noudattavien luotonantajien kanssa.