Vakuudettomat lainat – Vertailu ja kilpailuttaminen kannattaa

Kirjoittajalta SummarumRahoitus.fi

Julkaistu 10.2.2018

Vakuudettomat lainat ovat erinomainen apu arjen erilaisiin rahahuoliin. Vakuudetonta lainaa on nykyään tarjolla hyvin monenlaisiin tarkoituksiin: voit halutessasi hakea lainaa aina 100 eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti samalla tavalla kotisohvaltasi.

Vakuudettomalla lainalla voi kattaa kaikkea mitä mieleen juolahtaa: auton korjaukset, uudet kodinkoneet, lomamatkat, lainojen yhdistämiset, ja vaikka mitä muuta.

Valitettavasti markkinoilla on myös kalliita vakuudettomia lainoja. Näihin haksahtamalla voi ajautua pahoihin velkaongelmiin, ja pahimmassa tapauksessa ulosottoon. Summarum Rahoituksen avulla voit välttää kalliit lainat – palvelumme kautta näet aina selkeästi, mitä mikäkin vakuudeton laina oikeasti maksaa.

 

Aloita hakemuksen täyttäminen tästä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

 

euroa
500 € 60 000 €
vuotta
1 vuosi 15 vuotta
Arvio laskettu 9,9 %:n nimelliskorolla.
Saat tähän sähköpostiosoitteeseen lainatarjoukset.
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai maakoodia. Esimerkki: 0401234567
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.
Syötä etunimesi.
Syötä sukunimesi.
Lukkoikoni Luotonantajat tarvitsevat tiedon luottopäätöstä varten.
Valitse tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.

 

 

 

 

 

Summarum Rahoituksen vertailu – ilmainen apu vakuudettomia lainoja etsivälle kuluttajalle

Summarum Rahoitus on vuonna 2017 perustettu palvelu, jonka kautta voi kilpailuttaa vakuudettomat lainat aina 100 eurosta jopa 50 000 euroon asti.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä hakemuksen täyttämisessä mene kuin pari minuuttia.

 

Näin kilpailutat vakuudettomat lainat: 3 helppoa vaihetta

Summarum Rahoituksen kilpailutushakemus on simppeli ja nopea lomake. Kysymme vain luotonannon kannalta välttämättömiä tietoja:

 • Lainasumma ja laina-aika
 • Perustietosi (nimi, henkilötunnus, osoite)
 • Tulotietosi ja menoarviosi

Hakemuksen täyttämisessä menee vain pari minuuttia, etkä tarvitse siihen verkkopankkitunnuksia.

Siirry hakemukseen

Saat vertailuhakemuksen täytettyäsi sähköpostiisi esihyväksyttyjä lainatarjouksia haluamallesi lainasummalle, ja voit sen jälkeen vertailla ja valita niistä itsellesi juuri sopivimman – oli se sitten edullisin vakuudeton laina, tai sellainen kulutusluotto jonka maksuaikataulu sopii omaan tilanteeseesi parhaiten.

Lainatarjouksista näet muun muassa:

 • Kuukausierän ja maksuajan
 • Koron
 • Lainan muut perustiedot

Kun olet tutkinut lainatarjouksia ja löytänyt niistä sopivimman, voit siirtyä kyseisen luotonantajan sivustolle ja viimeistellä lainahakemuksen. Luotonantaja käsittelee lainahakemuksen tässä kohtaa vielä manuaalisesti ja tarkastaa hakemukseesi ilmoitetut tiedot.

Kun hakemus on hyväksytty, laina maksetaan tilillesi yleensä välittömästi. Riippuen siitä, minkä pankin tili sinulla on, rahat saapuvat tilillesi joko saman tien, tai 1-2 arkipäivässä – kuten mikä tahansa tilisiirto.

 

Vakuudettomien, edullisten lainojen hakeminen netistä on nyt helpompaa kuin koskaan

Kilpailu vakuudettomien lainojen markkinoilla on tiukentunut, mikä tarkoittaa sitä että vakuudetonta lainaa voi hakea nykyään netistä helpommin kuin koskaan, ja ennen kaikkea edullisemmin kuin koskaan aiemmin.

Viime vuosina markkinoille on saapunut monia suuria rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat vakuudetonta lainaa myös kätevällä nettihakemuksella:

 • Bank Norwegian
 • Komplett Bank
 • Monobank
 • Nordax Bank
 • Bigbank

Erityisesti norjalaiset pankit Bank Norwegian ja Komplett Bank ovat tulleet kovalla ryminällä markkinoille, tarjoten mm. paljon lainojenyhdistelypalveluita. Komplett Bank on käyttänyt myös paljon resursseja markkinointiin esim. TV- ja radiokampanjoiden muodossa.

Summarum Rahoituksen kautta voit vertailla yli 15 rahoituslaitoksen ja pankin vakuudettomia lainoja – kun täytät hakemuksen, saat vastauksena esihyväksyttyjä lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Lainatarjouksista selviää aina selkokielellä lainan kulut, maksuerät sekä mahdolliset lisätiedot.

 

Mitä vaatimuksia vakuudettomille lainoille on?

Eri luotonantajilla on erilaisia vaatimuksia vakuudettomien lainojen myöntämiselle. Ehdot ovat sitä tiukemmat, mitä suuremmasta vakuudettomasta lainasta on kyse.

Vakuudettoman lainan perusvaatimuksia ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Suuremmille lainoille ikäraja on aina väh. 20 vuotta
  • 18-vuotiaille lainaa myöntää tällä hetkellä vain muutama luotonantaja, voit tarkastaa tilanteen hakemuksen kautta
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Puhdas maksuhäiriörekisteri
 • Jonkinlaiset tasaiset tulot
  • Tärkeää on myös, että käteen menojen jälkeen kuukausittain jäävä summa riittää lainan lyhentämiseen

Joillakin luotonantajilla ehdot ovat kuitenkin tiukemmat. Esimerkiksi norjalaispankeilla Bank Norwegianilla ja Komplett Bankilla ikäraja on 23 vuotta. Virolaisella Bigbankilla ikäraja on taas 22 vuotta.

Jotkut luotonantajat vaativat myös, että hakija on Suomen kansalainen. Yleinen vaatimus on myös, että hakijalla on ollut vakituinen osoite Suomessa vähintään viimeisen 3 vuoden ajan.

Usein luoton saamisen esteenä on myös, jos hakijalla on paljon muita luottoja auki. Ellei kyseessä ole yhdistelylaina jolla nämä luotot niputetaan yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, liian suuri velkasaldo voi olla este hakemuksen hyväksymiselle.

Voit tarkistaa oman lainatilanteesi täyttämällä hakemuksen. Saat sähköpostiisi luotonantajilta esihyväksyttyjä lainatarjouksia, jos nämä haluavat myöntää sinulle lainaa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen sido sinua mihinkään – jos et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, sinun ei ole pakko viimeistellä niistä yhtäkään.

 

Millaisiin tilanteisiin vakuudettomat lainat eivät sovi?

On myös olemassa tilanteita, mihin vakuudettomat lainat eivät sovi.

Jos aiot hakea vakuudetonta lainaa netistä esimerkiksi nettikasinoilla pelaamista varten, suosittelemme harkitsemaan vakavasti tilannetta uudelleen.

Toinen käyttökohde, mihin lainaraha ei sovi, on päihteet – lainarahalla ei kannata radalle, sillä usein seurauksena on vain entistä pahempi henkilökohtainen taloustilanne.

Kolmas ja ehkä selkein tilanne on se, että hakijalla ei ole yksinkertaisesti varaa maksaa lainaa takaisin. Jos vakuudettoman luoton kuukausierät vaikuttavat liian suurilta, älä missään nimessä nosta lainaa tilillesi. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin ajoissa, se siirretään perintään, ja menetät pahimmassa tapauksessa luottotietosi.

Vakuudettomien lainojen kanssa tulee aina käyttää harkintaa ja tervettä maalaisjärkeä. Laina on aina lainaa, vaikka sitä saisikin kätevästi naputeltua tilille näppärien nettilomakkeiden kautta.

 

Kun etsit vakuudettomia lainoja netistä, Summarum Rahoitus auttaa

Summarum Rahoituksen kautta voi hakea lainaa aina 100 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Yhteistyökumppaneinamme on yli 15 rahoituslaitosta ja pankkia, joten saat summasta riippumatta aina mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia vakuudettomalle lainallesi.

Summarumrahoitus.fi on 100 % suomalainen, ilmainen ja riskitön palvelu – palvelu on suojattu pankkimaisella SSL-salauksella, niinpä tietosi eivät koskaan päädy lainaa hakiessa vääriin käsiin. Tunnistat SSL-suojatun verkkopalvelun osoitteen https-alusta ja vihreästä lukosta osoitepalkissa.

Palvelun käyttäminen ei velvoita asiakasta hakemaan lainaa – voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi kilpailutushakemuksen avulla. Jos oletkin tyytyväinen tarjottuihin lainoihin, voit viimeistellä niistä parhaimman – vakuudettomien lainojen hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Kokeile vaikka heti – lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia, ja alat välittömästi saada esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit täyttää hakemuksen vakuudettomalle lainalle tämän sivun yläreunassa.