Lainojen yhdistäminen

Yhdistelylaina on laina, mitä haetaan useamman pienemmän luoton tai muun velan maksua varten. Kun useamman velan yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi, säästää usein satoja tai jopa tuhansia euroja korkokuluissa ja muissa juoksevissa kuluissa.

Summarum Rahoitus on näppärä tapa yhdistää nykyiset kalliit lainasi. Kerro vain alla olevalla lomakkeella kuinka paljon sinulla on lainoja, niin näet millä korolla voit saada yhdistelylainaa. Voit säästää jopa tuhansia euroja kun yhdistät kalliit pienet luotot yhdeksi suuremmaksi edulliseksi lainaksi. Koska Summarum Rahoituksen kilpailutus palvelu on yksi netin laajimmista, saat varmasti todella edullista lainaa.

Täytä hakemus, se ei sido sinua mihinkään. Näet heti millä korolla voisit tällä hetkellä saada lainaa.

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

    

    

    

    

   Summarumrahoitus.fi on kotimainen palvelu, jonka avulla löydät helposti parhaan lainatarjouksen. Hakemuksesi lähetetään yli kymmennelle pankkille ja muita rahoituslaitokselle. Summarumrahoitus.fi toimittaa lainahakemuksesi tiedot eteenpäin ja kilpailutuksen voittanut yhteistyökumppani on välittömästi yhteydessä sinuun. Voit tehdä lainasopimuksen parhaaksi katsomasi lainanantajan kanssa ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Mahdollinen lainasopimus tulee aina sinun ja lainan myöntävän yrityksen välille. Lainat kilpailuttaa ja välittää joku yhteistyökumppaneistamme, esim. Eone Oy. Palvelun käyttö on sinulle aina maksutonta!

    

   Yhdistelylainan hakeminen on fiksu päätös

   Monella suomalaisella on pikavippejä, kulutusluottoja ja luottokorttivelkoja, joiden takaisinmaksuun kuluu leijonanosa palkasta tai eläkkeestä joka kuukausi. Ongelma tällaisissa tilanteissa on velkojien suuri lukumäärä: mitä useammalle taholle henkilö on velkaa, sitä useammalle tämä joutuu maksamaan erilaisia tilinhoitomaksuja ja muita sivukuluja korkokulujen lisäksi.

   Yhdistelylaina tarjoaa helpotusta velkakierteeseen, sillä kun useamman velan yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi, säästää hakija helposti satoja tai jopa tuhansia euroja korkokuluissa. Tämän lisäksi säästyy paljon hermoja: mitä enemmän erilaisia lainanlyhennyksen laskuja kolahtelee postilaatikkoon joka kuukausi, sitä enemmän asia stressaa. Yhdistelylaina tarjoaa selvän säästön lisäksi myös mielenrauhaa, kun velka-asioihin saa selkeyttä.

   Yhdistelylainan hyödyt

   • Satojen, jopa tuhansien eurojen säästö kuluissa
   • Selkeyttää henkilökohtaista taloutta, kun velkojia on vain yksi
   • Enemmän maksuaikaa, pienempi kuukausierä

    

   Näin paljon yhdistelylainalla säästää – Esimerkkilaskelma

   Tyypillinen yhdistelylainan hakija on henkilö, jolla on 3-5 pikavippiä ja/tai kulutusluottoa. Yleensä lainojen avoin saldo on joitakin tuhansia euroja, joskus lainoja voi olla enemmänkin. Otetaan siis käsittelyyn esimerkkihenkilö Esa:

   Nykytilanne

   • 1400 euroa pikavippiä firmalta A 90 prosentin vuosikorolla
    • Kerryttää korkoa kuukaudessa 105 euroa
   • 400 euroa pikavippiä firmalta B 50 prosentin vuosikorolla
    • Kerryttää korkoa kuukaudessa 17 euroa
   • 2000 euron kulutusluotto firmalta C 40 prosentin vuosikorolla
    • Kerryttää korkoa kuukaudessa 67 euroa
   • Korkokulut yhteensä kuukaudessa: 189 euroa
   • Velkaa yhteensä: 3800 euroa

   Esalla on laskelman mukaisesti velkaa yhteensä 3800 euroa, ja hän maksaa tästä summasta korkoa 189 euroa kuukaudessa. Oletetaan nyt, että Esa hakee 3800 euron yhdistelylainan tyypillisellä 20 prosentin vuosikorolla:

   Tilanne yhdistelylainalla

   • 3800 euroa yhdistelylainaa firmalta D 20 prosentin vuosikorolla
    • Kerryttää korkoa kuukaudessa 63 euroa
   • Säästö: 189 – 63 – 126 euroa kuukaudessa

   Esimerkkilaskelma näyttää hyvin selkeästi, miten paljon velallinen hyötyy, jos tämä hakee edullisempaa yhdistelylainaa jolla saa kalliimmat pienet pikaluotot niputettua yhdeksi lainaksi. Vuositasolla säästö on yli tuhat euroa, ja koko lainan ajalta säästöä kertyy vielä enemmän.

    

   Yhdistelylainan korko voi vaihdella, lainojen kilpailuttaminen kannattaa

   Yhdistelylainan korko on yleensä huomattavasti pienempi kuin pienten pikaluottojen, joilla niinsanottu velkakuoppa on alun perin kaivettu. On kuitenkin olemassa myös luotonantajia, jotka markkinoivat rajusti erilaisia yhdistelylainoja ja pikaluottojen niputtamista, vaikka todellisuudessa tämä yhdistelylaina ei olisi toisi juurikaan säästöjä velalliselle.

   Vakuudettoman yhdistelylainan korkotasot voidaan luokitella suurpiirteisesti näin:

   • Hyvin edullinen: 3-8 % vuodessa
   • Edullinen: 9-14 %
   • Kohtuullinen: 15-20 %

   Valitettavasti eri luotonantajien hinnastoja ei voi vertailla tarkkaan pelkästään nettisivuja tarkastelemalla, sillä yritykset eivät ilmoita tarkkoja luottokorkoja läpinäkyvästi: korko määritellään usein jokaiselle hakijalle erikseen, ja tämä korko voi olla huomattavasti korkeampi mitä sivuston esimerkkilaskelmissa on ilmoitettu. Esimerkiksi Komplett Bank käyttää esimerkkilaskelmissaan 12,6 prosentin korkoa, mutta nimelliskorko todellisuudessa voi kohota jopa 19,9 prosenttiin.

   Varmin tapa hankkia vertailukelpoisia tarjouksia yhdistelylainoista onkin tehdä yhdistelylainojen kilpailutushakemus.

    

   Kilpailuta yhdistelylaina Summarum Rahoituksen avulla

   Summarum Rahoitus on palvelu, jonka kautta voit pyytää lainatarjouksia yli kymmeneltä rahoituslaitokselta ja pankilta yhdellä hakemuksella. Kun täytät hakemuksen sivuillamme, saat vastauksena tarjouksia kaikilta luotonantajilta, jotka ovat esihyväksyneet hakemuksesi. Voit tämän jälkeen valita lainoista edullisimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää tarjoukset käyttämättä – hakemus ei sido sinua mihinkään. Palvelu on 100 % suomalainen ja täysin ilmainen.

   Hakemuksen täyttäminen on helppoa, ja siinä kestää vain minuutteja. Voit täyttää hakemuksen niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

   Hae yhdistelylainaa heti – säästät sen avulla omien hermojesi lisäksi satoja, jopa tuhansia euroja korkokuluissa!

    

   Lainojen yhdistäminen – opas edullisemman yhdistelylainan hakemiseen

     eli järjestelylaina on tehokas tapa keskeyttää velkakierre tai muuten vain vähentää useiden lainojen tuottamia kuluja. Lue lisää alta.

   Mitä on lainojen yhdistäminen?

   Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usean pienen luoton kokoamista isomman lainan alle. Lainojen yhdistämiseksi haetaan pankilta tai muulta yritykseltä järjestelylainaa ja sillä maksetaan pois pienemmän velat.

   Maksettavaksi jää yksi iso laina monen pienen sijaan.

   Yleensä kuluttajat yhdistävät etenkin pikavippejä, luottokorttilainoja, pienlainoja ja tililuottoja.

   Näin Summarum Rahoitus auttaa lainojen yhdistämisessä

   Summarum Rahoitus välittää yhteistyökumppaneiltaan jopa 50 000 euron suuruisia järjestelylainoja. Hakija voi yhdellä hakemuksella pyytää tarjousta lainojen yhdistämiseksi yli kymmeneltä luotettavalta pankilta ja lainayritykseltä.

   Palvelun käyttäminen on hakijalle ilmaista.

   Kuluttaja saa yhden hakemuksen avulla monta tarjousta, joista hän voi valita itselleen sopivimman. Hakemuksen lähettäminen Summarum Rahoituksen kautta ei sido hyväksymään lainatarjouksia. Kuluttaja voi koska tahansa päättää hakea lainaa toista reittiä tai olla hakematta lainaa lainkaan.

   Summarum Rahoitus on luotettava kotimainen palvelu, jonka osaava asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin suomeksi verkkochatin ja puhelinpalvelun kautta.

   Kenen kannattaa hakea järjestelylainaa?

   Lainojen yhdistäminen ei sovi kaikille. Seuraavat kolme pointtia tiivistävät tärkeimmät lainojen yhdistämiseen liittyvät hyödyt:

   • Pienten lainojen korko on yleensä suurempi kuin isojen lainojen korko. Siksi pikkulainojen kokoaminen yhden ison lainan alle madaltaa korkoa. Usean pikavipin yhdistäminen isoksi kulutusluotoksi voi pudottaa todellisen vuosikoron murto-osaan alkuperäisestä.
   • Isoa lainaa on helpompi hallita kuin montaa pientä. Tämä johtuu siitä, ettei velallisen tarvitsee muistaa hoitaa montaa kuukausilyhennystä kaikkien muiden arkistressiensä keskellä. Toisaalta maksuongelmien sattuessa myös lyhennyksen lykkäämisestä on helpompi neuvotella, kun koko velka on yhden nimikkeen alla.
   • Ison lainan kuukausilyhennys on euromääräisesti todennäköisesti matalampi kuin usean pikkuluoton yhteislyhennykset. Tämä tarkoittaa, että järjestelylaina vähentää välittömästi velallisen kokemaa taloudellista painetta.

   Jos sinusta tuntuu, että nämä seikat voisivat hyödyttää juuri sinua velkatilanteessasi, harkitse lainojen yhdistämistä.

   Lainojen yhdistämisen sudenkuopat

   Toisinaan lainojen yhdistämiseen saattaa liittyä yllättäviä vaaroja tai haasteita. Hakiessasi järjestelylainaa mitä reittiä tahansa, kiinnitä huomiota seuraaviin pointteihin:

   • Onko sinulla maksuhäiriöitä? Tällöin lainojen yhdistäminen voi olla äärimmäisen vaikeaa. Jos kuitenkin pystyt tarjoamaan kyllin arvokkaita vakuuksia lainan tueksi, pankki tai rahoitusyhtiö saattaa olla valmis neuvottelemaan lainojen yhdistämisestä. Tässä tilanteessa joudut kuitenkin ottamaan itse yhteyttä yhtiöön – Summarum Rahoitus ei ikävä kyllä pysty auttamaan maksuhäiriöstä kärsivää kuluttajaa.
   • Pankit eivät nykyään muutenkaan helposti myönnä järjestelylainoja. Käytännössä ainoa vaihtoehto monille velallisille on korkeakorkoisen nettilainan käyttäminen lainojen yhdistämiseen. Tämä ei ole välttämättä ongelma, tosin netissä on myös tarjolla törkeän ylihintaisia luottoja. Ole siis tarkkana järjestelylainan koron ja lisäkulujen kanssa.
   • Jos järjestelylainan maksuaika on pitkä, sen euromääräinen hinta voi olla merkittävästikin korkeampi kuin usean pienen lainan hinta. Tällöin vaikka järjestelylaina tulisi halvemmaksi lyhyellä tähtäimellä, koko velan mittakaavassa se tulee kalliiksi. Mitä hitaammin velan maksat, sen kalliimmaksi se käy. Ota tämä huomioon miettiessäsi, onko sinulle tarjottu järjestelylaina järkevä ratkaisu.

   Muita vaihtoehtoja: Sosiaalinen luotto ja Takuusäätiön tarjoama takaus

   Kuluttajille on tarjolla myös muita vaihtoehtoja velkataakan hallitsemiseksi. Sosiaalinen luotto ja Takuusäätiön takaus ovat näistä ehkä tehokkaimpia, mutta vaativat raskaan ja pitkän hakuprosessin.

   Sosiaalista luottoa saa kunnalta

   Sosiaalinen luotto on monien kuntien asukkailleen tarjoama lainamuoto, jonka päämääränä on syrjäytymisen ehkäiseminen. Sen korko on erittäin matala, mutta lainan saaminen voi olla kovan työn takana.

   Luoton enimmäismäärä riippuu kunnan omista päätöksistä, mutta ei koskaan ylitä 15 000 euron rajaa. Huomaa, että sosiaalista luottoa voidaan tarjota myös maksuhäiriöstä kärsivälle.

   Eri kunnissa eri viranomaiset vastaavat sosiaalisesta luotosta. Ota yhteyttä kuntasi viranomaisiin ja tiedustele, millä tapaa sosiaalinen luototus sinun alueellasi toimii.

   Takuusäätiön takaus auttaa saamaan järjestelylainaa pankilta

   Takuusäätiö myöntää velallisille takauksia, joiden avulla voi saada jopa 34 000 euron suuruista pankkilainaa luottojen yhdistämiseksi. Takaus voidaan myöntää myös hakijalle, jolla on maksuhäiriö ja velkoja ulosotossa.