Hae yhdistelylainaa jopa 60 000 €
ilman vakuuksia

Hae lainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

 

euroa
500 € 60 000 €
vuotta
1 vuosi 15 vuotta
Arvio laskettu 9,9 %:n nimelliskorolla.
Saat tähän sähköpostiosoitteeseen lainatarjoukset.
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai maakoodia. Esimerkki: 0401234567
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.
Syötä etunimesi.
Syötä sukunimesi.
Lukkoikoni Luotonantajat tarvitsevat tiedon luottopäätöstä varten.
Valitse tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.

 

Hae yhdistelylainaa
jopa 60 000 euroa
ilman vakuuksia

Hae lainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check iconLainaa 2 000–60 000 euroa.

Check iconEdullinen korko, alk. 4,5 %.

Check iconNopea ja turvallinen palvelu.

Summarumrahoitus.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kahdestakymmenestä yrityksestä.

Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viesti osoitteeseen [email protected]

 

Näin Summarum Rahoitus toimii

1. Täytä ilmainen hakemus

Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle.

2. Selaa lainatarjouksia

Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset sähköpostiisi niiltä toimijoilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella tarjouksia sieltä.

3. Viimeistele hakemus

Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä – vertailuhakemus ei ole sitova.

 

Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa. Palvelun kautta kilpailutat lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Palvelussa hyödynnetään useaa lainanvälittäjää, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi. Lainanvälittäjien kautta tavoitamme jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Jos haluat lisätietoja palvelusta tai haluat nähdä listan kumppaneistamme, klikkaa tästä. 

Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Yhdistelylaina on laina, mitä haetaan useamman pienemmän luoton tai muun velan maksua varten. Kun useamman velan yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi, säästää usein satoja tai jopa tuhansia euroja korkokuluissa ja muissa juoksevissa kuluissa.

Summarum Rahoitus on näppärä tapa yhdistää nykyiset kalliit lainasi. Kerro vain alla olevalla lomakkeella kuinka paljon sinulla on lainoja, niin näet millä korolla voit saada yhdistelylainaa. Voit säästää jopa tuhansia euroja kun yhdistät kalliit pienet luotot yhdeksi suuremmaksi edulliseksi lainaksi. Koska Summarum Rahoituksen kilpailutus palvelu on yksi netin laajimmista, saat varmasti todella edullista lainaa.

Täytä hakemus, se ei sido sinua mihinkään. Näet heti millä korolla voisit tällä hetkellä saada lainaa.

Kilpailuttamiseen on monta tapaa

Lainojen kilpailuttaminen tapahtuu yleensä jollakin seuraavista tavoista:

  • Ottamalla suoraan (esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla) yhteyttä pankkeihin ja lainayrityksiin ja pyytämällä tarjouksia.
  • Nettiä selaamalla ja lainatarjouksia toisiinsa vertailemalla.
  • Käyttämällä lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita netissä, kuten Summarum Rahoitusta.

 

 

hdistelylainan hakeminen on fiksu päätös

Monella suomalaisella on pikavippejä, kulutusluottoja ja luottokorttivelkoja, joiden takaisinmaksuun kuluu leijonanosa palkasta tai eläkkeestä joka kuukausi. Ongelma tällaisissa tilanteissa on velkojien suuri lukumäärä: mitä useammalle taholle henkilö on velkaa, sitä useammalle tämä joutuu maksamaan erilaisia tilinhoitomaksuja ja muita sivukuluja korkokulujen lisäksi.

Yhdistelylaina tarjoaa helpotusta velkakierteeseen, sillä kun useamman velan yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi, säästää hakija helposti satoja tai jopa tuhansia euroja korkokuluissa. Tämän lisäksi säästyy paljon hermoja: mitä enemmän erilaisia lainanlyhennyksen laskuja kolahtelee postilaatikkoon joka kuukausi, sitä enemmän asia stressaa. Yhdistelylaina tarjoaa selvän säästön lisäksi myös mielenrauhaa, kun velka-asioihin saa selkeyttä.

Yhdistelylainan hyödyt

 

Näin paljon yhdistelylainalla säästää – Esimerkkilaskelma

Tyypillinen yhdistelylainan hakija on henkilö, jolla on 3-5 pikavippiä ja/tai kulutusluottoa. Yleensä lainojen avoin saldo on joitakin tuhansia euroja, joskus lainoja voi olla enemmänkin. Otetaan siis käsittelyyn esimerkkihenkilö Esa:

Nykytilanne

Esalla on laskelman mukaisesti velkaa yhteensä 3800 euroa, ja hän maksaa tästä summasta korkoa 189 euroa kuukaudessa. Oletetaan nyt, että Esa hakee 3800 euron yhdistelylainan tyypillisellä 20 prosentin vuosikorolla:

Tilanne yhdistelylainalla

Esimerkkilaskelma näyttää hyvin selkeästi, miten paljon velallinen hyötyy, jos tämä hakee edullisempaa yhdistelylainaa jolla saa kalliimmat pienet pikaluotot niputettua yhdeksi lainaksi. Vuositasolla säästö on yli tuhat euroa, ja koko lainan ajalta säästöä kertyy vielä enemmän.

 

Yhdistelylainan korko voi vaihdella, lainojen kilpailuttaminen kannattaa

Yhdistelylainan korko on yleensä huomattavasti pienempi kuin pienten pikaluottojen, joilla niinsanottu velkakuoppa on alun perin kaivettu. On kuitenkin olemassa myös luotonantajia, jotka markkinoivat rajusti erilaisia yhdistelylainoja ja pikaluottojen niputtamista, vaikka todellisuudessa tämä yhdistelylaina ei olisi toisi juurikaan säästöjä velalliselle.

Vakuudettoman yhdistelylainan korkotasot voidaan luokitella suurpiirteisesti näin:

Valitettavasti eri luotonantajien hinnastoja ei voi vertailla tarkkaan pelkästään nettisivuja tarkastelemalla, sillä yritykset eivät ilmoita tarkkoja luottokorkoja läpinäkyvästi: korko määritellään usein jokaiselle hakijalle erikseen, ja tämä korko voi olla huomattavasti korkeampi mitä sivuston esimerkkilaskelmissa on ilmoitettu. Esimerkiksi Komplett Bank käyttää esimerkkilaskelmissaan 12,6 prosentin korkoa, mutta nimelliskorko todellisuudessa voi kohota jopa 19,9 prosenttiin.

Varmin tapa hankkia vertailukelpoisia tarjouksia yhdistelylainoista onkin tehdä yhdistelylainojen kilpailutushakemus.

 

Kilpailuta yhdistelylaina Summarum Rahoituksen avulla

Summarum Rahoitus on palvelu, jonka kautta voit pyytää lainatarjouksia yli kymmeneltä rahoituslaitokselta ja pankilta yhdellä hakemuksella. Kun täytät hakemuksen sivuillamme, saat vastauksena tarjouksia kaikilta luotonantajilta, jotka ovat esihyväksyneet hakemuksesi. Voit tämän jälkeen valita lainoista edullisimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää tarjoukset käyttämättä – hakemus ei sido sinua mihinkään. Palvelu on 100 % suomalainen ja täysin ilmainen.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa, ja siinä kestää vain minuutteja. Voit täyttää hakemuksen niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Hae yhdistelylainaa heti – säästät sen avulla omien hermojesi lisäksi satoja, jopa tuhansia euroja korkokuluissa

 

 

Lainojen yhdistäminen – opas edullisemman yhdistelylainan hakemiseen

  eli järjestelylaina on tehokas tapa keskeyttää velkakierre tai muuten vain vähentää useiden lainojen tuottamia kuluja. Lue lisää alta.

Mitä on lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usean pienen luoton kokoamista isomman lainan alle. Lainojen yhdistämiseksi haetaan pankilta tai muulta yritykseltä järjestelylainaa ja sillä maksetaan pois pienemmän velat.

Maksettavaksi jää yksi iso laina monen pienen sijaan.

Yleensä kuluttajat yhdistävät etenkin pikavippejä, luottokorttilainoja, pienlainoja ja tililuottoja.

Näin Summarum Rahoitus auttaa lainojen yhdistämisessä

Summarum Rahoitus välittää yhteistyökumppaneiltaan jopa 50 000 euron suuruisia järjestelylainoja. Hakija voi yhdellä hakemuksella pyytää tarjousta lainojen yhdistämiseksi yli kymmeneltä luotettavalta pankilta ja lainayritykseltä.

Palvelun käyttäminen on hakijalle ilmaista.

Kuluttaja saa yhden hakemuksen avulla monta tarjousta, joista hän voi valita itselleen sopivimman. Hakemuksen lähettäminen Summarum Rahoituksen kautta ei sido hyväksymään lainatarjouksia. Kuluttaja voi koska tahansa päättää hakea lainaa toista reittiä tai olla hakematta lainaa lainkaan.

Summarum Rahoitus on luotettava kotimainen palvelu, jonka osaava asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin suomeksi verkkochatin ja puhelinpalvelun kautta.

Kenen kannattaa hakea järjestelylainaa?

Lainojen yhdistäminen ei sovi kaikille. Seuraavat kolme pointtia tiivistävät tärkeimmät lainojen yhdistämiseen liittyvät hyödyt:

Jos sinusta tuntuu, että nämä seikat voisivat hyödyttää juuri sinua velkatilanteessasi, harkitse lainojen yhdistämistä.

Lainojen yhdistämisen sudenkuopat

Toisinaan lainojen yhdistämiseen saattaa liittyä yllättäviä vaaroja tai haasteita. Hakiessasi järjestelylainaa mitä reittiä tahansa, kiinnitä huomiota seuraaviin pointteihin:

Muita vaihtoehtoja: Sosiaalinen luotto ja Takuusäätiön tarjoama takaus

Kuluttajille on tarjolla myös muita vaihtoehtoja velkataakan hallitsemiseksi. Sosiaalinen luotto ja Takuusäätiön takaus ovat näistä ehkä tehokkaimpia, mutta vaativat raskaan ja pitkän hakuprosessin.

Sosiaalista luottoa saa kunnalta

Sosiaalinen luotto on monien kuntien asukkailleen tarjoama lainamuoto, jonka päämääränä on syrjäytymisen ehkäiseminen. Sen korko on erittäin matala, mutta lainan saaminen voi olla kovan työn takana.

Luoton enimmäismäärä riippuu kunnan omista päätöksistä, mutta ei koskaan ylitä 15 000 euron rajaa. Huomaa, että sosiaalista luottoa voidaan tarjota myös maksuhäiriöstä kärsivälle.

Eri kunnissa eri viranomaiset vastaavat sosiaalisesta luotosta. Ota yhteyttä kuntasi viranomaisiin ja tiedustele, millä tapaa sosiaalinen luototus sinun alueellasi toimii.

Takuusäätiön takaus auttaa saamaan järjestelylainaa pankilta

Takuusäätiö myöntää velallisille takauksia, joiden avulla voi saada jopa 34 000 euron suuruista pankkilainaa luottojen yhdistämiseksi. Takaus voidaan myöntää myös hakijalle, jolla on maksuhäiriö ja velkoja ulosotossa.