Vakuudeton laina netistä – 3 syytä, miksi vakuudeton laina pitää aina kilpailuttaa

Kirjoittajalta SummarumRahoitus.fi

Julkaistu 25.11.2017

Vakuudettomia lainoja markkinoidaan nykyään paljon, ja niiden hakeminen on kenties helpompaa kuin koskaan. Lainaa voi hakea nykyään netistä kätevästi jopa tuhansia euroja.

Rahan helppo saatavuus tuo mukanaan kuitenkin myös paljon vastuuta ja jopa ongelmia. Mihin netin vakuudettomia lainoja kannattaa hakea? Miten löytää edullisin laina? Mitä suuremmaksi vakuudettoman lainan summa kasvaa, sitä enemmän joudut maksamaan lainasta korko- ja sivukuluja. Huolimaton kalliin lainan hakeminen paisuttaa kuluja entisestään.

Lainanmyöntäjien lukumäärän lisääntyminen on tuonut markkinoille myös lainojen vertailupalveluita. Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen on äärimmäisen tärkeää – listasimme kolme pääsyytä, miksi lainaa ei enää kannata hakea omin päin luotonantajien sivuilla surffaillen.

 

1. Kun kilpailutat vakuudettoman lainan, säästät rahaa

Lainan kilpailuttamalla voit säästää helposti satoja, tai jopa tuhansia euroja korkokuluissa ja muissa luotonantajien sivukuluissa.

Eri luotonantajien hinnat täysin samantyyliselle lainalle voivat olla hurjat – esimerkiksi 1000 euron lainasta voidaan veloittaa luotonantajasta riippuen 10 tai 100 prosentin korkoa.

Monet laina-asiakkaat käyttävät muiden ostoksiensa – kuten auton tai television hankinnan – yhteydessä paljon aikaa vertailuun ja kilpailuttamiseen, mutta jostain syystä lainoissa tätä samaa ei tehdä yhtä ahkerasti. Lainat ovat kuitenkin asia, missä voi säästää fiksuilla päätöksillä kenties kaikista eniten verrattuna muihin arkisiin taloudellisiin hankintoihin.

Kilpailuttamalla lainat palvelumme kautta saat aina listan esihyväksytyistä lainatarjouksista, joista näkee selvästi lainan kulut.

 

 

2. Vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen säästää aikaa

Vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen säästää paljon rahaa, mutta se säästää myös huomattavasti aikaasi ja hermojasi.

Tämä on melko loogista, kun asiaa miettii – kumpi on nopeampaa, viidentoista hakemuksen täyttäminen eri luotonantajien sivuilla vai yhden hakemuksen täyttäminen lainakilpailuttajan sivuilla?

Kun kilpailutat lainan palvelumme kautta, lähetämme hakemuksesi tiedot eteenpäin yhteistyökumppaneillemme ja he esikäsittelevät lainahakemuksesi. Saat vastauksena listan lainatarjouksista, joista voit valita juuri sinulle sopivimman. Voit myös halutessasi jättää hakematta yhtäkään listan lainoista – Summarumrahoitus.fi-palvelun käyttö ei velvoita sinua mihinkään.

Kun teet kilpailutushakemuksen palvelumme kautta, säästät aikaasi ja hermojasi. Aika on rahaa!

 

3. Saat aitoja esihyväksyttyjä lainatarjouksia, etkä joudu arvailemaan lainan hintaa

Luotonantajia on nykyään todella monenlaisia, ja monesti eniten TV- ja radiomainoksissa esiintynyt laina paljastuukin hinnastoa tutkimalla yhdeksi kalleimmista.

Fiksu asiakas selaa aina hinnaston ja sivustolla ilmoitetut lainaehdot tarkasti läpi ennen hakemuksen lähettämistä, mutta aina tämäkään ei riitä – joillakin luotonantajilla on käytössä asiakaskohtainen korko, mikä tekee hintojen avoimesta vertailusta hankalaa.

Luotonantajat, jotka käyttävät yksilökohtaista korkoa, ilmoittavat sivuillaan vain korkohaitarin jolle lainan todellinen korko asettuu. Tälle ei ole artikkelin kirjoitushetkellä mitään säännöstöä tai lakipykälää, niinpä koron voi ilmoittaa esimerkiksi ”4,0 – 60,0 % vuodessa”, ja aito asiakaskohtainen korko ilmoitetaan vasta hakemuksen loppuvaiheilla.

Kun kilpailutat lainan, saat aina listan esihyväksytyistä lainatarjouksista joista selviää viimeinen, asiakaskohtainen korko.

 

Kokeile ilmaista Summarumrahoitus.fi-palvelua ja hae edullisin vakuudeton laina heti tilillesi

Summarumrahoitus.fi on 100 % kotimainen palvelu, jonka kautta voit hakea edullisimman vakuudettoman lainan tilillesi helposti ja nopeasti.

Kun täytät hakemuksen sivuillamme, lähetämme hakemuksen eteenpäin yhteistyökumppaneillemme, minkä jälkeen he tekevät alustavan lainapäätöksen ja ilmoittavat asiakaskohtaisen korkosi.

Lainatarjousten määrä riippuu lainan koosta ja siitä, mikä on takaisinmaksukykysi hakemuksen täyttämishetkellä. Mitä enemmän hakijalla jää kuukaudessa pakollisten kulujen jälkeen rahaa käteen, sitä helpompi on saada vakuudetonta lainaa.

Voit sen jälkeen tarkastella listaa lainatarjouksista ja valita tarjouksista sopivimman. Jos et ole tyytyväinen valikoimaan, voit jättää myös kokonaan hakematta lainaa.

Voit lukea lisää palvelustamme Usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä kilpailutushakemuksen lähettäminen sido sinua mihinkään.

Täytä hakemus vaikka heti, se vie vain pari minuuttia!

Täytä hakemus